img
Topdrukte in outletcentra op regenachtige paaszondag

Op eerste paasdag zijn outletcentra voor bekende merken geopend en trekken veel bezoekers. Een woordvoerder van de outletcenters in Roermond en Roosendaal meldt dat het er meer dan gemiddeld druk is. Volgens hem zijn dit altijd topdagen, omdat mensen de centra steeds meer zien als een dagje uit, ook tijdens Pasen. Het druilerige weer helpt daarbij, omdat andere buitenactiviteiten minder aantrekkelijk zijn in de regen. Mensen kunnen in de winkels of restaurants schuilen en op koopjesjacht gaan in plaats van eieren te zoeken.

Vanwege de verwachte extra drukte zijn extra medewerkers ingeschakeld, zoals ondersteuning bij parkeergelegenheden of beveiliging. In tegenstelling tot veel andere winkels zijn outletcenters open op eerste paasdag. Tweede paasdag is juist een drukke dag voor woonwarenhuizen of tuincentra, omdat veel mensen dan vrij zijn.

Veel mensen maken op eerste paasdag gebruik van de geopende outletcentra in Roermond en Roosendaal. Het druilerige weer zorgt ervoor dat mensen deze centra zien als een dagje uit en extra medewerkers zijn ingeschakeld vanwege de verwachte drukte.
Net binnen
Volg ons
Advertentie