img
Paasweekend: warm, regenachtig en overlast door paasvuren

Het komende paasweekend is er dagelijks kans op regen, maar af en toe zal het ook droog zijn met wat zon. De temperaturen liggen tussen de 14 en 18 graden, wat behoorlijk zacht is voor deze tijd van het jaar. Op Eerste Paasdag kan er rookoverlast zijn door paasvuren, vooral in het noorden en oosten van het land. Op Tweede Paasdag wordt er verwacht dat het de hele dag behoorlijk nat zal zijn volgens Weeronline.

Zondag, de eerste dag van Pasen, belooft zacht te zijn voor eind maart. Het grootste deel van de dag lijkt droog te blijven, maar later op de dag neemt de kans op buien toe vanuit het zuiden. Op veel plaatsen worden paasvuren aangestoken, vooral in het oosten en noorden van Nederland en zelfs over de grens in Duitsland. Als de wind verkeerd staat, kan ook het midden van het land hier last van hebben.

Maandag, Tweede Paasdag, is er een grote kans op regen, mogelijk zelfs de hele dag door. Bovendien wordt het hooguit 12 graden die dag.

Dit paasweekend is er kans op regen, maar ook af en toe droog met zon. Het wordt behoorlijk zacht met 14 tot 18 graden. Eerste paasdag is er kans op rookoverlast door paasvuren in het noorden en oosten, terwijl het op tweede paasdag waarschijnlijk de hele dag nat zal zijn.
Net binnen
Volg ons
Advertentie