img
Zverev naar halve finale masterstoernooi Miami

De 24-jarige Duitse tennisser Alexander Zverev heeft de halve finales van het masterstoernooi van Miami bereikt door in de kwartfinale de Hongaar Fabian Marozsan te verslaan met 6-3 7-5. Zverev is als vierde geplaatst in Miami, terwijl Marozsan de nummer 57 van de wereldranglijst is. In eerdere rondes schakelde Marozsan onder andere de als zesde geplaatste Deen Holger Rune uit met 6-1 6-1 en won hij van de als negende geplaatste Australiër Alex de Minaur.

Tijdens de wedstrijd tegen Marozsan wist Zverev op 1-1 in de eerste set een break te pakken en behield hij zijn voorsprong om uiteindelijk de set met 6-3 binnen te slepen. In de tweede set hadden beide spelers moeite om hun service te behouden, maar op 6-5 kreeg Zverev het eerste matchpoint op de opslag van Marozsan en benutte dit meteen met een sterke return langs de lijn.

In de halve finale zal Zverev het opnemen tegen de winnaar van de kwartfinale tussen Spanjaard Carlos Alcaraz en Grigor Dimitrov uit Bulgarije. Met deze overwinning heeft Zverev laten zien dat hij in goede vorm verkeert en klaar is voor een spannende strijd in Miami.

Alexander Zverev heeft de halve finales van het masterstoernooi van Miami bereikt door Fabian Marozsan in twee sets te verslaan. Zverev, als vierde geplaatst, zal het in de halve finale opnemen tegen de winnaar van de kwartfinale tussen Carlos Alcaraz en Grigor Dimitrov.
Net binnen
Volg ons
Advertentie