img
Van Gerwen schiet weer naar halve finale Premier League!

Darter Michael van Gerwen heeft opnieuw de halve finales bereikt in de Premier League of Darts. Tijdens de negende speelronde in Belfast wist de Nederlander met 6-4 te winnen van Michael Smith in de kwartfinales. Van Gerwen was in de voorgaande weken vier keer op rij uitgeschakeld in de kwartfinales, dus deze overwinning was een welkome prestatie voor hem.

De wedstrijd begon met drie breaks op rij, waarna Smith als eerste een leg wist te winnen die hij zelf was begonnen. De Engelsman behield deze voorsprong tot Van Gerwen het gelijkspel maakte op 4-4. Vervolgens pakte de Brabander zijn eigen leg en wist uiteindelijk de wedstrijd te winnen door een score van 150 uit te gooien.

In de halve finale zal Van Gerwen het later op donderdag opnemen tegen de Engelsman Luke Littler, die eerder met 6-5 won van Luke Humphries. Het belooft een spannende strijd te worden tussen deze twee ervaren darters.

Darter Michael van Gerwen bereikt de halve finales van de Premier League of Darts na een overwinning op Michael Smith in de kwartfinales. Na vier opeenvolgende uitschakelingen in de kwartfinales, won Van Gerwen met 6-4 en treft hij later op de dag Luke Littler in de halve finale.
Net binnen
Volg ons
Advertentie