img
Gordon Ramsay verwelkomt zesde kind

Beroemde chef-kok Gordon Ramsay heeft onlangs de geboorte van zijn zesde kind aangekondigd. Zijn vrouw Tana, 49 jaar oud, is bevallen van een jongen, genaamd Jesse James Ramsay. Dit blijde nieuws deelde Ramsay op zijn Instagram, waar hij het beschreef als een geweldig verjaardagscadeau. De Ramsay-familie bestond al uit vijf kinderen: Megan, Matilda, de tweeling Jack en Holly, en Oscar James. Uit de Instagram-post van Ramsay blijkt dat de familie nu volledig is, en dat er geen verdere gezinsuitbreiding wordt verwacht. Hij grapte: Nog een hoopje liefde voor de Ramsay-brigade. Drie jongens, drie meisjes. Klaar!

Gordon Ramsay en zijn vrouw Tana hebben hun zesde kind, Jesse James Ramsay, verwelkomd. Met drie zonen en drie dochters voelt de familie zich nu compleet. Ondanks zijn leeftijd van 57 jaar, ziet Ramsay de humor in van het vader worden op latere leeftijd.

Op 57-jarige leeftijd vader worden is zeker niet alledaags, maar Ramsay lijkt zich hier weinig van aan te trekken. Hij benadert deze nieuwe fase in zijn leven met humor en enthousiasme. Het lijkt erop dat de chef-kok, bekend om zijn passie voor koken en zijn dynamische persoonlijkheid, nu een nieuwe uitdaging heeft gevonden in het uitbreiden en compleet maken van zijn gezin.
Net binnen