img
Geen treinen van en naar Den Haag volgend weekend vanwege werkzaamheden

ProRail kondigt aan dat ze samen met aannemer BAM aan de slag gaan met het vernieuwen van de sporen en perrons op station Den Haag Centraal. Als gevolg hiervan zal de dienstregeling worden aangepast op 2 en 3 maart, en van 9 tot en met 13 maart. Tijdens deze periode zullen er geen treinen rijden tussen Den Haag Laan van NOI en Den Haag Centraal. Bovendien zullen er op 9 en 10 maart helemaal geen treinen rijden van en naar Den Haag Centraal vanwege de CPC Loop, een jaarlijks hardloopevenement in Den Haag.

Om reizigers toch te kunnen vervoeren, zal de NS bussen inzetten en kunnen reizigers gebruikmaken van het metronetwerk. Het is echter belangrijk om rekening te houden met extra reistijd, overstappen, omreisroutes en drukte. Reizigers wordt geadviseerd om kort voor vertrek hun reis te plannen met behulp van de reisplanner.

ProRail zal verschillende werkzaamheden uitvoeren, waaronder het vernieuwen van bovenleidingen, treinbeveiliging, kabels en leidingen. Daarnaast zal ook het spoor worden vernieuwd, evenals een gedeelte van perron 10 buiten de perronkap.

ProRail en aannemer BAM werken aan de sporen en perrons van station Den Haag Centraal, waardoor de dienstregeling op 2 en 3 maart en van 9 tot en met 13 maart is aangepast. Er rijden dan geen treinen tussen Den Haag Laan van NOI en Den Haag Centraal, en in het weekend van 9 en 10 maart rijden er helemaal geen treinen van en naar Den Haag Centraal. Reizigers kunnen gebruikmaken van bussen en het metronetwerk, maar moeten rekening houden met extra reistijd, overstappen, omreisroutes en drukte.
Net binnen
Volg ons
Advertentie